ב- 22/06/2023 נערך מפגש של חברי מועצת החברים של רויאל פלורהולנד. במסגרת דיון זה התקבלו מספר החלטות חשובות.
במהלך הדיון נבחר חבר המועצה המייעצת אברט ואן הלוורט Evert van Helvoort, ליושב ראש המועצה המייעצת של רויאל פלורהולנד החל מ- 01/01/2024. במועד זה הוא יחליף את היושב ראש הנוכחי ז’אק גוסנס Jack Goossens אשר סיים את תקופת הכהונה אליה נבחר. בנוסף ובפעם הראשונה, נבחר חבר בין לאומי שאינו מהולנד, להיות חבר במועצה המייעצת. כמו כן הוארך משך המינוי של סגנית היושב ראש ושל חבר מועצה נוסף.
מדברי היושב ראש היוצא: “בתיאום עם חברי מועצת החברים, הסכמנו לבצע את השינויים במבנה חברי המועצה המייעצת מעט מוקדם מהרגיל. הקדמת הבחירה תאפשר ליושב ראש הנבחר להתמודד מוקדם יותר במספר חזיתות. אני מאד שמח מהאישור שנתנו החברים להארכת הכהונה של סגנית היושב ראש ושל החבר הנוסף, שכן במידה ושניהם היו מוחלפים ביחד, כל הידע והניסיון שנצבר אצלם היו יורדים לטמיון. אני גם שמח שחברי מועצת החברים היו שותפים להחלטות אילו”.
והוא מוסיף – “חברי מועצת החברים ביקשו גם לציין כי נכון לעכשיו, שלושה חברים מתוך חמשת חברי המועצה המייעצת הם חברים עם פרופיל פעילות בין לאומי”. איכות החברים היא מאז ומתמיד הגורם העיקרי לבחירתו של מועמד להיות חבר במועצה, ואולם לטעמם של חברי המועצה המייעצת, הרי שלמרות המינויים יש עדיין משקל מספיק למועצה וחבריה על מנת לייצג נכונה את החברים אשר בסיס הפעילות הכולל שלהם הוא אצלנו בבית, בהולנד”.
כאמור, לראשונה נבחר כחבר המועצה המייעצת מגדל לא הולנדי. לדברי היושב ראש היוצא – “ישנם כיום ברויאל פלורהולנד כ- 600 חברות וחברים בין לאומיים. אנו רוצים לגדול, וקבלת חברים אילו היא חלק מהתהליך. אני מכיר היטב את החבר שנבחר זה עתה למועצה המייעצת, ואני בטוח שהבחירה היא טובה מאד”.
נקודה חשובה – עקב בחירתו של המגדל הנ”ל למועצה, החל מה- 01/01/2024 תהיה אנגלית השפה המחייבת בה יתקיימו הדיונים במסגרת המועצה המייעצת. אני בהחלט שמח על כך ורואה בזה שלב נוסף בהגדלת העסקים הבין לאומיים של התאגיד”.
המקור: 22-06-2023 RFH News